Aksaray Üniversitesi
HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ)2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası münasebetiyle 13.05.2019 tarihinde saat 14:00’de  'İkinci Beyin: Mikrobiyota’ konulu konferans düzenlenmiştir. ASÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taylan KAV konuşmacı olarak katılmıştır.

Konferans dahilinde, Hemşirelik bölümü 1. sınıf öğrencileri ‘Geleneksel El Sanatları’ dersi kapsamında Öğr. Gör. Semra Kılıç Karatay başkanlığında ‘İnsanla İlgilenmek Bir Sanattır’ konulu karma resim sergisi düzenlenmiştir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından, Hemşirelik Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen konferanstaAksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN ve Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. İbrahim ÖRÜN açılış konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Konferans sonrasında, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN tarafından ‘İkinci Beyin: Mikrobiyota’ konulu sunumunu gerçekleştiren Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taylan KAV’a teşekkür belgesi takdim edildi. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde klinik uygulama yaptıkları birimlerde göstermiş oldukları başarılardan dolayı hemşirelik öğrencilerine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim ÖRÜN tarafından teşekkür belgeleri verilerek etkinlik sonlandırıldı.